داستان ما از زمان حاج عباسعلی ذاکری در سال 1324 شروع می شود. کاسب و خوشنامی که نزدیک به 50 سال حواسازی زاکری را در شهرستان کهک حفظ و محصولات جانبی دیگری را نیز به آن افزود، در آن زمان کارگاه حلوا سازی (حلوا، حلوا ارده، شیره، روغن کنجد) با چرخ قدیمی معروف آن (بنا بر نمایش آن داریم) در کنار فروشگاهی بود که این دو از زیر دالانی که از یک کوچه رد می شد!! به هم متصل بودند. فروشگاهی مدل اوایل دهه 1300 با دیوارههای کاه گل(که بعدها کچ کاری شد)، و سقفی گنبدی شکل، فروشگاهی که با قفسه های دست ساز آهنی و چوبی، جایی که حلوای کهک بعد از یکسال سابقه تاریخی به دستان حاج عباسعلی رسیده بود تا آن را به نسل بعدی انتقال دهد.
اکنون نسل چهارم خانواده ذاکری به عنوان یکی از معروف ترین حلوا ادره سنتی استان قم با نوسازی کارگاه و تاسیس فروشگاهی امروزی (مطابق با معماری دهه 1400 شمسی) با نگاهی نو به دنبال تولید و توزیع کشوری و حتی صادرات حلوا ارده سنتی ذاکری به سایر کشورها است.
شاید فروشگاه دهه 1300 با فروشگاه دهه 1400 حلوا ارده سنتی ذاکری تفاوت بسیار باشد، ولی حلوا همان حلوای با کیفیت همیشگی است که با دقت و زحمت فراوان برای شما تهیه می شود.